Рекламни каталози 2023

Рекламна агенция „Ваком“ представя на Вашето внимание актуалните каталози за 2023 година. Разнообразие от календари, уникални подаръчни предложения, които можем да персонализираме с вашето лого – ще откриете тук. Това е реклама, която ще бъде видяна 365 дни в годината. Нашата рекламна агенция предлага богато разнообразие от идеи за всеки бюджет. Разполагаме с всичко необходимо, за да създадем заедно отлична рекламна кампания. Доверете ни се, за да изградим корпоративната реклама, от която имате нужда.

Рекламна агенция „Ваком“ е експерт в брандирането на рекламни материали за град Варна. Специалисти сме в печат на рекламни, многолистови и настолни календари, брандиране на рекламни бележници и тефтери, брандиране на рекламни химикалки, запалки, сувенири, брандиране на тениски, шапки, знамена и флагове. Подарете рекламни календари, който да са полезни и ефективни. Раздайте стилни рекламни бележници с Вашето лого. Разгледайте нашите рекламни каталози за 2023 и изберете най-подходящите материали за брандирането на Вашата марка. Ние сме винаги насреща!

Онлайн каталог с нашите предложения може да разгледате тук, а актуалните каталози, с които работим тази година, вижте по-долу:

Подаръчни сувенири 2023

Сувенири Alexander 2023

Рекламни сувенири
и бележници 2023

Бележници 2023

Луксозни тефтери 2023

Работни календари 2023

Календари за 2023

Многолистови календари 2023