13
- ноември
2023
ДТФ печат за отлични резултати

дтф печат на тенискиС гордост Ви споделяме, че рекламна агенция „Ваком“ вече предлага към своите услуги и ДТФ печат за гарантирано високо качество на изображението. Директният печат върху филм (ДТФ) е иновация в печатната индустрия. Този нов метод позволява постигането на фотореалистични резултати за бърз и качествен печат на дрехи, рекламни материали, брошури, опаковки и други.

Той ни дава възможност да печатаме върху дрехи, които не са изцяло памучни, а са ушити от полиестер, дънков плат, кожа и още много. Най-важното – нямаме ограничение в цвета на текстила! Това превръща ДФТ печатът в подходящ избор за Вашите проекти. За перфектното персонализирано облекло принтираме върху якета, тениски, шапки, обувки! Използването на ДТФ печат е гаранция за отлични резултати и върху хартия, картон, текстил, стъкло, метал и пластмаса.

ДТФ печатът е точният отговор на всяка рекламна задача.

дтф печат на снимкиДиректното печатане върху трансферното фолио е бърз процес с висока скорост на печат. Нека подчертем, че използването на ДТФ печат запазва високото качество на изображението дори при голяма скорост. Това е от ключово значение за печатането на тениски и дрехи, където красивият дизайн и смелите цветове трябва да се съхранят достатъчно ярки. Освен това щампата не се свива и напуква при употреба и е мека на допир.

дтф печат на спортно облеклоДиректният печат върху текстил позволява индивидуализиране на текстилните продукти по начин, който е трудно достижим с другите методи. Персоналните дизайни, текстовете и снимките върху избраните тениски за принт никога не са били по-детайлни. ДТФ печатът предлага неограничени възможности за дизайн с богат избор на цветове и шрифтове. Този вид персонализация не е ограничена само до дрехите, но се разпространява и върху работните облекла, домашните текстилни изделия, аксесоарите и други.

За бизнесите ДТФ печатът предоставя възможност за производство на лимитирани серии, което е важно маркетингово предимство. Освен това ДТФ печатът е подходящ за персонализация на спортни облекла или работни униформи, където индивидуалните нужди и стилове трябва да бъдат съчетани с високото качество на печата и устойчивост на материалите.

ДТФ печатът е иновация за по-чиста планета.

Грижата за околната среда става все по-важен аспект във всяка индустрия. ДТФ печатът използва точно количество мастило върху текстила, а това намалява отпадъците, свързани с производствените процеси. Освен това ДТФ печатът позволява да се използват разнообразни видове текстил и материали, включително органични и екологично устойчиви варианти. Това поддържа тенденцията към по-чиста производствена среда за една по-здрава планета.

ДТФ печатът открива пред нас един нов свят, в който текстилът се превръща в платно за изразяване на Вашите истории с най-наситените цветове досега. Не се колебайте, а принтирайте Вашите идеи още сега!

Категория: