01
- август
2022
РЕКЛАМА НА СЪБИТИЯ

През годините Варна се утвърждава като център на най–престижните събития в сферата на изкуството, културата, спорта,  конгресната и развлекателна индустрия. Наред с артистични мероприятия, концерти и фестивали, се провеждат конгреси, традиционни конференции с международно участие, научни срещи, семинари и чествания.

Ние, рекламна агенция „Ваком Адвъртайзинг” знаем колко важно е представянето на всяко едно от събитията в нашия град и сме готови да работим с Вас за  популяризирането на Вашия евент.

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Нашата рекламна агенция отдава под наем рекламни съоръжия, обхващащи пътникопотока в централната част на град Варна, натоварените кръстовища и площади, основните пътни артерии.

Билборд тип „Пиза”

Размер 4х3 м рекламна площ на страна е най-разпространеният тип съоръжение за външна реклама в България. Удобен вариант за рекламиране на всякакъв тип мероприятия.

Билборд тип „Скролер”

Отличен вариант за реклама с възможност за гъвкаво планиране на периодите. Лесно разпознаваема реклама, подходяща за обявяване на събития.

Реклама на спирки и рекламни съоражения „Сити лайт”

Разположени на големи и оживени булеварди със засилен трафик. Подходящи за представяне на програми за фестивали, график на конференции и др.

Мегаборд

Със своя огромен размер и разположение на главните пътища в градовете и по магистралите, мегабордовете привличат вниманието на аудиторията и гарантират много добра видимост на рекламата.

Калкани

Калканът е изключително ефективна реклама, благодарение на големия си размер и по-дългия период. Подходящ вариант за представяне на дългосрочно събитие, предстоящ фестивал и др.

ОБЛЕКЛО

Брандиране на дрехи –  Ние можем да брандираме облеклото на екипът на Вашето събитие, както и промоционални тениски и подаръчни такива за гостите на събитието.

 

РАЗНООБРАЗНИ ТАБЕЛИ И НАДПИСИ:

Стандартни и поръчкови рекламни табели, както и указателни табели за целите на всяко събитие.

Светещи рекламни табели

Обемни букви и лога

Ролбанери

Широкоформатен печат на хартия и винили за външна и вътрешна употреба.

Брандиране на МПС – Брандиране на Вашия автомобил с подходяща визия за популяризиране на събитието Ви.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Печатната реклама е най-често използваната реклама, която изработена професионално е много въздействаща и допринася за бързото и мащабно разпространение на всяко мероприятие.

Брошури, дипляни, флаери, програми, визитки, ваучери, покани, менюта, бланки, карти, каталози, баджове и др.

 

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

Сувенирната реклама – торбички, химикалки, тефтери, подаръци, чаши, подложки за чаши, календари, папки – е подходящ вариант както за фестивални събития, така и за конгресни такива, за целите на екипа на Вашето събитие или като подаръчни комплекти за гостите Ви.

 

 

Категория: