26
- януари
2022
ПЕЧАТ НА СНИМКА ВЪРХУ КАНАВА

Печатът върху канава е чудесен начин да запечатате любим момент, спомен, човек или събитие. За подарък на роднини и приятели или като лично интериорно решение, това е красив, траен и изгоден вариант да внесете красота в дома си или да донесете щастие на близките си.

Рожден ден, имен ден, годишнина, стилен подарък за Свети Валентин, Денят на жената/майката, Денят на бащата. Изненадайте приятно за Коледа, Нова година, имен ден, рожден ден, професионален празник и всеки друг празник, на който да изразите себе си, радвайки своите близки.

Подарете си усмивка всеки път, когато видите Вашата прекрасна снимка върху канава!

Печат на снимка върху канава – Вашата картина на любовта

принтиране на ваша снимка на канава
Принтиране на Вашата любима снимка на канава

Имате или сте имали домашен любимец, неотменна част от Вашия живот и дом? Със сигурност Вашият любимец – куче, котка, рибки, а защо не и хамстер, е член от семейството и с нашите канави можете да увековечите присъствието му в дома си.

Изпратете ни Ваша снимка и ние ще я принтираме върху платно, което е професионално изпънато върху дървена подрамка от висококачествен материал.

печат на снимка върху канаваКанавата с текстилна структура е здрава и устойчива, нечувствителна към замърсявания, а печатът е прецизен, контрастен и с гаранция за много години живот на цветовете. Вашата картина ще бъде готова са за окачване, лека и неизискваща довършителни работи или по-сериозен монтаж от малък пирон или винт на стената, тя ще бъде готова за своето място в дома Ви.

Не се колебайте да се свържете с нас! Ние ще направим Вашите идеи реалност!