15
- април
2022
БРАНДИРАНЕ НА БАНКОМАТИ И ВЕНДИНГ МАШИНИ

Банкоматите и вендинг машините, разположение на удобни места, са част от градската среда и неотменна част от ежедневието ни.

брандиране на вендинг машини и банкомати

Сутрешно кафе, студена напитка, лека закуска по всяко време на деня или теглене на парични средства – независимо какво предлагате, ние, Рекламна агенция „Ваком” сме готови да брандираме Вашия обект. Брандирането на вендинг машините ще привлече вниманието на клиента към желаното послание. Направете своя бизнес разпознаваем и се доверете на ветеран в брандирането за популяризирането на своята марка!

брандиране на вендинг машини и банкомати

Наскоро брандирахме едни от първите банкомати за криптовалута в град Варна. И тази година цената на криптовалутата продължава да расте и нововъведение като Bitcoin ATM създава удобство за съвременния човек, работещ с виртуален портфейл и криптовалута – биткойн, етериум и др. Знаейки колко е важно да бъде разпознат, клиентът се довери на нашите професионалисти, за да рекламира на възлови локации в града.

Нашите висококачествени стикери са подходящи за облепяне – бързо и лесно, както за вътрешни, така и за външни условия.

Нямате идея?

Можете да се доверите на нашите специалисти, които са готови да съдействат изцяло за постигането на Вашите рекламни цели от идеята до монтажа!

 

Категория: