08
- декември
2021
Брандиране на автомивка BENITA в Шумен

брандиране на автомивкаНие, рекламна агенция „Ваком”, работихме за успешното реализиране на рекламната кампания на автомивка на самообслужване BENITA в град Шумен.

Правилното брандиране на търговския обект води повече клиенти и е бърз, достъпен и изключително ефективен начин да направите себе си разпознаваеми.

Бензиностанциите и част от автомивките са денонощни и стандартно при тях се използва яркото осветяване. Поставяйки светещи табели и букви, бизнесът Ви става видим за шофьорите от голяма дистанция през деня и през нощта и имате денонощна реклама, гарантираща бързото намиране на обекта Ви от Вашите клиенти.

облепяне на автомивкаОбемните букви , 3D пана и облепянето с фолио са други популярни и ефективни начини да подобрите облика на своя бизнес и са чудесно решение както за вътрешните, така и външните площи на Вашия търговски обект.

Ние препоръчваме табели от еталбонд като елегантно и трайно рекламно решение за Вашия бизнес. Устойчиви и неангажиращи, без честа поддръжка, табелите от еталбонд остават непроменени с времето и са подходящи както за външно поставяне, така и за вътрешно. Използваме модерна техника и богат избор от качествени материали, форми и дизайни, за да постигнем желания от Вас ефект.

Като специалист в разработването на качествени рекламни решения, агенция „Ваком” знаем колко е важно времето за Вас. Ние предлагаме пълна реализация на Вашия проект за брандиране – от идеята, през изработката и до монтажа. Ние сме с Вас стъпка по стъпка до постигането на рекламата, която Ви отличава!

Не се колебайте да се свържете с нас , за да Ви предложим нашите модерни индивидуални решения за реклама, съобразена изцяло с нуждите Ви!
• Консултация
• Идея и дизайн
Предпечат и печат
Светещи и несветещи табели и надписи
3D светещи и несветещи обемни букви
• Винилна реклама
• Брандиране и надписи на витрини
• Вътрешно брандиране
• Eталбонд

 

 

 

Категория: