08
- септември
2021
Бизнес на колела – брандиране на каравани за Вашия мобилен бизнес

брандиране на караванаБизнесът на колела се превръща във все по-привлекателна идея за предприемачите в развитите страни.  Причината за нарастващата му популярност може да се намери в нуждата на потребителите в големия град от нещо бързо и удобно, което да се впише в ритъма на динамичното им ежедневие.

Този бизнес се оказва изключително конкурентоспособен, поради ниските разходи за стартирането и поддържането му. Рекламирането му също е лесно и ефективно и достига до максимален брой хора.

Мобилните търговски обекти – каравани за бързи закуски и понички, бусове за сладолед и преместваемите обекти като цяло,  са задължителна част от съвременната градска среда и брандирането им е едно от най-важните рекламни решения, което трябва да вземе всеки предприемач.

брандиране на каравана
брандиране на каравана

Ние, от рекламна агенция „Ваком” работим с машини от най-ново поколение, материали от най-високо качество и доставяме до всички краища на света, готови да задоволим нуждите на своите клиенти. Затова и НИКИ И ВИКИ ни се довериха за брандирането на мобилния им търговски обект в Германия. Тяхната каравана за понички е винаги в центъра на вниманието и е един от разпознаваемите преместваеми бизнеси в Хохен Нойендорф, Бранденбург, Германия.

брандиране на мобилно съоръжениеНики и Вики знаят колко са важни първото впечатление и лесното отличаване и, благодарение на нашите услуги, брандираха своя мобилен бизнес, превръщайки го в ярка реклама на услугите си и давайки гаранция за лесно разпознаване в забързаната среда на големия град.

Като специалист в разработването на качествени рекламни решения, агенция „Ваком” знаем колко е важно времето за Вас. Ние предлагаме пълна реализация на Вашия прокет за брандиране – от идеята, през изработката, до монтажа. Ние сме с Вас стъпка по стъпка до постигането на рекламата, която Ви отличава!

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашите модерни индивидуални решения за реклама, съобразена изцяло с нуждите на Вашия мобилен бизнес!

 

 

 

 

 

Категория: