Рекламни каталози 2022

Рекламна агенция “Ваком” представя на Вашето внимание актуалните каталози за 2022 година. Разнообразие от календари, уникални подаръчни предложения, които можем да персонализираме с вашето лого – ще откриете тук. Това е реклама, която ще бъде видяна 365 дни в годината. Нашата рекламна агенция предлага богато разнообразие от идеи за всеки бюджет. Разполагаме с всичко необходимо, за да създадем заедно отлична рекламна кампания. Доверете ни се, за да изградим корпоративната реклама, от която имате нужда.

Рекламна агенция „Ваком“ е експерт в брандирането на рекламни материали за град Варна. Специалисти сме в печат на рекламни, многолистови и настолни календари, брандиране на рекламни бележници и тефтери, брандиране на рекламни химикалки, запалки, сувенири, брандиране на тениски, шапки, знамена и флагове. Подарете рекламни календари, който да са полезни и ефективни. Раздайте стилни рекламни бележници с Вашето лого. Разгледайте нашите рекламни каталози за 2022 и изберете най-подходящите материали за брандирането на Вашата марка. Ние сме винаги насреща!

Онлайн каталог с нашите предложения може да разгледате тук, а актуалните каталози, с които работим тази година, вижте по-долу:

Подаръчни сувенири 2022

Сувенири Alexander 2022

Рекламни сувенири
и бележници 2022

Бележници 2022

Луксозни тефтери 2022

Работни календари 2022

Календари за 2022

Многолистови календари 2022